Fysioterapeutti Eläinfysioterapeutti Niina Sorvari

Työskentelin eläinfysioterapeuttina eläinsairaala Aistissa Vantaalla vuosina 2011-2015, nyt vastaanotan asiakkaita eläinfysioterapiayrittäjänä Nummelassa, sekä teen tarvittaessa kotikäyntejä. Valmistuin fysioterapeutiksi Jyväskylän sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksen ylioppilaspohjaiselta linjalta vuonna 1998 (kesto 3,5 vuotta), ja eläinfysioterapian erikoistumisopinnot suoritin Satakunnan Ammattikorkeakoulussa Porissa 2010 (kesto 1,5 vuotta).

Tokotassut

Tämän nimen taustalta löytyy kaksi eri merkitystä. Toinen on TOKO, eli tottelevaisuuskoulutus, joka on lajina lähellä sydäntäni. Toisaalta Tokotassut on lyhenne sanoista Toimivat Koiran Tassut, mikä viittaa yhteen tärkeimpään asiaan koiran elämässä, eli terveeseen, rentoon ja tasapainoiseen liikuntakykyyn.

Työt koirien parissa aloitin kevättalvella 2010. Koira-asiakkaiden vastaanoton lisäksi pidän luentoja ja koirien fysioterapiapäiviä erilaisille ryhmille. Annan myös yksityis- ja ryhmätunteja koirien tottelevaisuuskoulutuksessa. Laserhoitoja annan koirien lisäksi myös ihmisille ja hevosille.

niina2.jpg