Näyttelyä, SM-tokoa ja BH-koe!

Posted by admin on June 13, 2011

Viikko sitten käytiin Lohjan ryhmänäyttelyssä tutulla porukalla ja mukava aurinkoinen päivä tuli taas vietettyä koiramaisissa touhuissa, kiitos kamut =)! Femma oli AVO ERI2 ja Basti VET ERI1 SA PU2 ROP-VET BIS-4 VET, aikas mageelta tuntui! Eikä siinä vielä kaikki... Femman veli Lore voitti koko potin ollen ROP ja sai SERTin, ja Femman äippä Rita oli VSP, Nuppu-sisko sai EH.

Eilen (la) tuskailtiin SM-tokoissa kuumuden keskellä, lämmöt oli hulppeasti yli 30 astetta (tokokisojen lämpötilaraja?) sekä ilmassa, että ihmisten ja koirien ytimissä... Mutta yritettiin kovasti ja Basti teki EVL:ssä kaiken mitä pyydettiin, mutta hitaasti ja osan toisella käskyllä. Ei ollut poika oma itsensä ollenkaan, mutta rutiinilla mentiin jotenkuten läpi. Tuomarit ei tykänneet, ylläri... Joten nollasivat pari liikettä hitaudesta yms. ja muista antoivat lähinnä viitosta, aika järkkyä... Olin päättänyt, että jos Basti näyttää mitään merkkejä ettei kykene suorittamaan, niin keskeytän, mutta hengitys kulki hyvin ja kehien jälkeen leikki ja söi mielellään. Helle vain vei mehut, juu nou ;-)  Femma hengaili hengessä mukana, molemmilla oli päällä Hurtan cooling coatit, joista oli mielestäni huima apu! Onnea kaikille hoffisteille urheista suorituksista!

Tänään (su) sitten jännitys ja vessakäynnit jatkuivat... Mentiin Femman kans BH-kokeeseen Veikkolaan ja huh hellettä piti edelleen. Suoritus meni kohtalaisesti, vapaana seuraamisessa aivasti 4x ja siinä hyvä keskittyminen valitettavasti herpaantui, mutta saatiin kuitenkin kaavio loppuun. Istumisessa hidastin vauhtia varmuuden vuoksi että varmasti onnistuu, ja luoksetulossa tarvis toisen käskyn sivulletuloon, muutoin aika ok. Arvostelun aikana Femma oksensi =( Taisi kuitenkin kuumuus tehdä pientä lämppärin alkua tai jotain auringonpistosta, silti poitsu teki viimiseen asti hienosti, sisukas kaveri. Kaupunkiosuus moitteeton. Ja tuloksena siis BH Femma, jee =)!

Oma olo tän vkonlopun jälkeen on aika väsähtänyt, päänsärkyä yrittänyt pukata useaan otteeseen ja aika vetämätön olo. La meni 12h kisapaikalla ja su selvittiin 4 tunnilla. Ihana oli käydä molempina päivinä polskuttelemassa järvessä, pojat nautti ja haki "hukkuvia" kamuja vedestä =) Kiitos vielä tosi hauskalle hoffiporukalle lauantaista, sekä hyvin järkätystä kokeesta ja loistavasta Tosca-hoffi -kisaparista BH-kokeessa!

Nyt vähän lepoa ja sit treenit jatkuu kohti Tervistä!

Niina, Basti ja Femma


On ollut aivan ihanaa seurata Mantan ja Bastin pentujen kehittymistä sekä Jaanan lähettämien kuvien, että omien pentureissujen kautta! Oikein kivan oloisia pentuja ovat, reippaita ja tasapainoisia kavereita. Nythän pikkuiset ovat jo kohta luovutusiässä ja lähdössä omiin koteihinsa opettelemaan ja kokemaan elämän ihmeellisiä seikkailuja. Toivotan kaikkien pentujen perheille pitkää pinnaa ja mukavaa tutustelua uuden tulokkaan kanssa, ollaan yhteydessä =)! Vieläkin tekisi mieli käydä kaappaamassa yksi pentu itselleen...

Iloisia uutisia kuului myös 27.-28.5. välisenä yönä, jolloin Bastille syntyi toiset pennut, 3 urosta ja 4 narttua, merkkareita kaikki. Emänä on ruotsalainen Chefka´s Anytime Baby. Grattis och hälsningar till alla =)!

Bastin kanssa käytiin Vihdissä tokokisoissa tuomari Pirkko Bellaouilla 21.5.11. Hän oli sitä mieltä, että vauhtia pitäisi olla paljon enemmän, ja lähinnä siksi pisteet karisivat kovalla kädellä... Tuloksena kuitenkin evl kakkostulos ja 3.sija, ja ihan omalla tasollamme kyllä liikkeistä yhdessä suoriuduimme, joten olen tyytyväinen.

Treenejä on tehty sekä tokon (Basti ja Femma), että suojelun (Femma) puolella. Tokosemmoissakin on käyty Femman kanssa Jessica Ristimäellä ja Lentsulla, ihan mukavasti on mennyt. Puruissa ollaan alussa, mutta ihan hyvin on pikku-Femma maalimiehen mukaan kehittynyt muutamassa treenissä ja toiveikkaina osallistutaan kesällä parille leirille suojelua opettelemaan. Basti on tehnyt tokossa tasaista työtä edelleen, lenkkeillään myös entiseen malliin, mutta nukutaan kyllä sen jälkeen sikeästi. Sen verran ikä alkaa vähitellen näkyä, valitettavasti.

Kesä alkaa jo olla pullollaan erilaisia tapahtumia, kisoja, menoa ja meininkiä. Nähdään koiramaisissa touhuissa eri puolella Suomea =)!

T: Niina, Basti ja Femma


Jee, nyt ne ovat täällä =D!

Posted by admin on April 12, 2011

Eilen 11.4.2011 aamupäivästä alkaen syntyivät Mantan ja Bastin potrat pennut 8 kpl, 4 narttua ja 4 urosta! Puhelimen välityksellä kuultuna Hayaklause H-pentujen meno on jo nyt melkoinen ja nälkä kova, joten Mantan masun lähettyvillä käy asiaankuuluva kuhina =)

Ylpeinä suloisesta jälkikasvusta Mantaa, Jaanaa ja Railaa kiittäen ja onnitellen =D,

Basti, Niina ja Femma, joka tänään "aikuistui" täyttäessään 2v. <3


Pentuja odotellessa =D

Posted by admin on April 10, 2011

Kovasti on ollut jänskää viime aikoina, kun kuukausi sitten kuulimme Mantan (Hayaklause Giselle) odottavan pentuja! Nyt elellään viimeisiä hetkiä masu Mantalla pinkeänä ja minä luuri korvan vieressä valmiina, että milloin se ilmoittaa ensimmäisen pikku-Mantan tai pikku-Bastin syntyneeksi =)!

Myös treenejä ollaan vähän tehty tokossa, agissa ja vähän muussakin... Ja Femma oppi vihdoin tunnarin, jee! Oikea, tarpeeksi rauhallinen mielentila saavutettiin kahden päivän sopivan fyysisen rasituksen jälkeen, ja sieltähän se sitten löytyi se taito, ihmeellistä mutta totta. 

Molemmat pojat nauttivat viimeisistä lumikinoksista ja puhkuvat virtaa, mukavaa! Palaillaan näihin pentu-uutisiin piakkoin...

Niina ja pojat


Pentuja odotellessa... =D

Posted by Niina on April 10, 2011

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum vel tellus lectus, scelerisque faucibus nunc. Curabitur lacus nibh, eleifend vel porttitor in, bibendum quis tortor. Curabitur eros ligula, scelerisque ac ultricies a, dictum ac tellus. Mauris id tellus tortor. Proin a sollicitudin libero. Nam pellentesque commodo magna, nec mattis elit pulvinar id. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris orci dui, adipiscing sit amet bibendum vel, sodales sed purus. Donec fringilla odio vel enim cursus luctus quis semper leo. Donec rhoncus odio ac elit dignissim lobortis.

 


Omien sivujen ja blogin uudistusta

Posted by admin on February 23, 2011

Yes, vihdoin omat sivut ovat valmiit ja jotenkin kutenkin osaan niitä myös päivittää. Suurkiitos Pertti Vihosen, jonka ansiosta sivujen ulkonäkö ja rautalangasta vääntäen niiden käytön ohjeistus ovat tässä pisteessä, kiitos!

Käytiin tuossa Tapio Eerolan arvioitavina Lohjan ryhmänäyttelyssä ja treenailtukin on, vauhdikasta menoa ja puuhaa riittänyt siis viime viikkoina.


Uusi blogi

Posted by admin on February 16, 2011

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum vel tellus lectus, scelerisque faucibus nunc. Curabitur lacus nibh, eleifend vel porttitor in, bibendum quis tortor. Curabitur eros ligula, scelerisque ac ultricies a, dictum ac tellus. Mauris id tellus tortor. Proin a sollicitudin libero. Nam pellentesque commodo magna, nec mattis elit pulvinar id. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Mauris orci dui, adipiscing sit amet bibendum vel, sodales sed purus. Donec fringilla odio vel enim cursus luctus quis semper leo. Donec rhoncus odio ac elit dignissim lobortis.

 


Onnenpäiviä =)

Posted by admin on February 11, 2011

Ainakin Bastilla niin on ollut! Ollaan tässä useampana päivänä treffattu ihanaa Manta-tyttöstä, jonka kanssa Basti-herra on viettänyt oikein mukavia hetkiä... ;) Nyt ollaan sitten peukut, varpaat ja tassut pystyssä, että kuukauden päästä näkyisi masuasukkeja Mantan ultrassa! Ikäero ei tuntunut pariskuntaa haittaavan, päinvastoin se taisi lisätä Bastin intoa entisestään, hah! Rankkojen päivien jälkeen on kyllä muutama tunti mennyt ihan lepäillessä, mutta hyvin on taas seuraavalla lenkillä vauhtia ollu, joten ei vetäneet puuhastelut poitsun lihaksia turhan kireiksi, hyvä niin.

Pieni lieveilmiö näistä kosioreissuista on kyllä seurannut; sekä Basti että Femma (joka oli aina mukana autossa) alkavat nykyään aina auton hidastaessa kiljua ja huutaa, että "päästä ulos, missä se ihana narttu on?!?!", joten oikein mukavaa raiteille palauttelua taitaa olla luvassa seuraavina viikoina...

Kiitos Raila ja Jaana tähän astisista touhuloista, toivotaan oikein hedelmällistä lopputulosta =)

Terkuin, Niina, Basti ja Femma

 


Uutta vuotta, treenien herättelyä, Turun KV...

Posted by admin on January 26, 2011


Helsinki Winneriä ja voittajaa 2010

Posted by admin on December 13, 2010

Tuli Bastin kanssa piipahdettua Helsingissä ko. näyttelyissä. Jotenkin sieltä ei osaa olla pois, vaikka ilmottautumismaksut ovatkin kovat, tungosta Messarissa riittävästi, eikä menestyskään millään tavalla taattu... Oli kuitenkin mukava nähdä tuttuja ja upeita hoffeja. Aina sijoituksia ja ROPpien valintaa seuratessa silmät kostuu koirien omistajien onnellisuudesta... Herkkis mikä herkkis =)

 

0 Comments Read full post »