Jee, nyt ne ovat täällä =D!

Posted by admin on April 12, 2011

Eilen 11.4.2011 aamupäivästä alkaen syntyivät Mantan ja Bastin potrat pennut 8 kpl, 4 narttua ja 4 urosta! Puhelimen välityksellä kuultuna Hayaklause H-pentujen meno on jo nyt melkoinen ja nälkä kova, joten Mantan masun lähettyvillä käy asiaankuuluva kuhina =)

Ylpeinä suloisesta jälkikasvusta Mantaa, Jaanaa ja Railaa kiittäen ja onnitellen =D,

Basti, Niina ja Femma, joka tänään "aikuistui" täyttäessään 2v. <3

2996 Comments Read full post »

Pentuja odotellessa =D

Posted by admin on April 10, 2011

Kovasti on ollut jänskää viime aikoina, kun kuukausi sitten kuulimme Mantan (Hayaklause Giselle) odottavan pentuja! Nyt elellään viimeisiä hetkiä masu Mantalla pinkeänä ja minä luuri korvan vieressä valmiina, että milloin se ilmoittaa ensimmäisen pikku-Mantan tai pikku-Bastin syntyneeksi =)!

Myös treenejä ollaan vähän tehty tokossa, agissa ja vähän muussakin... Ja Femma oppi vihdoin tunnarin, jee! Oikea, tarpeeksi rauhallinen mielentila saavutettiin kahden päivän sopivan fyysisen rasituksen jälkeen, ja sieltähän se sitten löytyi se taito, ihmeellistä mutta totta. 

Molemmat pojat nauttivat viimeisistä lumikinoksista ja puhkuvat virtaa, mukavaa! Palaillaan näihin pentu-uutisiin piakkoin...

Niina ja pojat

137 Comments Read full post »

Omien sivujen ja blogin uudistusta

Posted by admin on February 23, 2011

Yes, vihdoin omat sivut ovat valmiit ja jotenkin kutenkin osaan niitä myös päivittää. Suurkiitos Pertti Vihosen, jonka ansiosta sivujen ulkonäkö ja rautalangasta vääntäen niiden käytön ohjeistus ovat tässä pisteessä, kiitos!

Käytiin tuossa Tapio Eerolan arvioitavina Lohjan ryhmänäyttelyssä ja treenailtukin on, vauhdikasta menoa ja puuhaa riittänyt siis viime viikkoina.

0 Comments Read full post »

Onnenpäiviä =)

Posted by admin on February 11, 2011

Ainakin Bastilla niin on ollut! Ollaan tässä useampana päivänä treffattu ihanaa Manta-tyttöstä, jonka kanssa Basti-herra on viettänyt oikein mukavia hetkiä... ;) Nyt ollaan sitten peukut, varpaat ja tassut pystyssä, että kuukauden päästä näkyisi masuasukkeja Mantan ultrassa! Ikäero ei tuntunut pariskuntaa haittaavan, päinvastoin se taisi lisätä Bastin intoa entisestään, hah! Rankkojen päivien jälkeen on kyllä muutama tunti mennyt ihan lepäillessä, mutta hyvin on taas seuraavalla lenkillä vauhtia ollu, joten ei vetäneet puuhastelut poitsun lihaksia turhan kireiksi, hyvä niin.

Pieni lieveilmiö näistä kosioreissuista on kyllä seurannut; sekä Basti että Femma (joka oli aina mukana autossa) alkavat nykyään aina auton hidastaessa kiljua ja huutaa, että "päästä ulos, missä se ihana narttu on?!?!", joten oikein mukavaa raiteille palauttelua taitaa olla luvassa seuraavina viikoina...

Kiitos Raila ja Jaana tähän astisista touhuloista, toivotaan oikein hedelmällistä lopputulosta =)

Terkuin, Niina, Basti ja Femma

 

2 Comments Read full post »

Uutta vuotta, treenien herättelyä, Turun KV...

Posted by admin on January 26, 2011

0 Comments Read full post »

Helsinki Winneriä ja voittajaa 2010

Posted by admin on December 13, 2010

Tuli Bastin kanssa piipahdettua Helsingissä ko. näyttelyissä. Jotenkin sieltä ei osaa olla pois, vaikka ilmottautumismaksut ovatkin kovat, tungosta Messarissa riittävästi, eikä menestyskään millään tavalla taattu... Oli kuitenkin mukava nähdä tuttuja ja upeita hoffeja. Aina sijoituksia ja ROPpien valintaa seuratessa silmät kostuu koirien omistajien onnellisuudesta... Herkkis mikä herkkis =)

 

3 Comments Read full post »

Talven riemuja, odottavia tunnelmia

Posted by admin on November 24, 2010

Kyllä on elämä ihanaa hoffipojilla lumikinoksien keskellä! Molemmat nauttii täysillä ja riekkuminen on saanut aivan uusia ulottuvuuksia tuossa kotipihalla... Vauhti ei lopu kuin vasta käskemällä. Mutta ei se mittään, hyvä kun osaavat nauttia elämästä!

 

0 Comments Read full post »

Metsätreeniä ja kotitokoa

Posted by admin on October 3, 2010

Ollaan viimeisten parin viikon aikana käyty useamman kerran metsäilemässä, Femmalla jälkeä ja keppi-ilmasua, molemmilla pojilla esineruutua. Femmalla alkaa vähitellen kirkastumaan tuo keppien noston idea, kunhan saa ensin vähän purkaa jäljestysintoaan ennen ekaa keppiä. Mukavasti kuitenkin homma etenee ja edistymistä tapahtuu jokaisella kerralla vähän, joten oikeaan suuntaan ollaan menossa =)

0 Comments Read full post »

Basti Espoossa tokossa 25.9.2010

Posted by admin on September 25, 2010

Pyörähdettiin vaihteeksi kehissä Bastiliinin kanssa ja Femma kärvisteli sillä aikaa autossa... Oltiin treenattu vain kerran kuluvalla viikolla, ja ajattelin tuon tiistain jälkeen vaan pitää hyvää fiilistä yllä metsälenkeillä nautiskellen. Se näytti olleen hyvä ratkaisu tähän kisaan.

 

0 Comments Read full post »

Blogin herätys

Posted by admin on September 18, 2010

Nyt se sitten käynnistyy, uusi aluevaltaus meikäläisen tietokonemaailmassa... Hui ;-)! Tänne päivittelen kuulumisia koiratouhuista sitä mukaa kun jotain kiinnostavaa tapahtuu. Toivottavasti viihdyt Bastin ja Femman seikkailujen parissa!


 

0 Comments Read full post »