Etusivu > Omat koirani > Blogi > Bastista Helsinki Winner 2011 =D!!!

Bastista Helsinki Winner 2011 =D!!!

Posted by admin on December 8, 2011

Joo, niin vaan ihme tapahtui ja 10-vuotias veteraanipappa oli Helsingin Messukeskuksen näyttelyssä la 3.12.2011 VET ERI1 SA PU1 ROP ROP-VET HeW-11, hih ja huh sentään! Nyt ei pystynyt kyyneleitä pidättelemään, aika hurjaa tunnelatausta oli koko päivä aamusta ilta kahdeksaan, jolloin lähdettiin isojen kehien jälkeen Bastin kanssa kohti kotia. Lievästi paniikkia pukkasi kun Femma 2,5v. ja Hotti 6kk olivat kotona 12h... Ei voi muuta sanoa, kuin että on kakaralla moraali kohdallaan kun mielummin halkaisee rakon kuin pissii sisälle! Eli ei mitään tuhoja eikä pisuja missään, olivat Femman kanssa varmaan päättäneet olla kiltisti, että hekin saavat huomiota Bastin menestyksen jälkeen ;)

Mutta kyllä, huikea päivä! Sunnuntaina sitten punaisella nauhalla ROP-veteraani, mutta ei jaksettu jäädä enää isoihin kehiin. Ei siellä lauantainakaan herunut tuomarilta montaakaan silmäystä hovawarttiin, mutta hienoa oli juosta isoissa kehissä kyllä! Basti paineli ravia ihan hulluna, kun parin koiran päässä oli juoksunarttu... Hyvä että perässä pysyin =D!

Tässä vielä Bastin lauantain arvostelu vapaasti saksankielestä suomennettuna, tuomari siis Petra Krivy, Saksa:

"10-vuotias, tyypillinen uros, hyvässä kunnossa. Ilmeikäs pää, erinomaiset linjat, oikeat kulmaukset. Dynaaminen liike. Ystävällinen, luotettava luonne. On todellinen ilo nähdä tämä koira näin erinomaisessa kunnossa!!"

Kiitos kaikille onnittelijoille ja kyynelten kuivaajille, kiitos Lillille avusta, Winner-ruusukkeesta ja hätäapusuklaista, kiitos Pirjo-kasvattajalle Bastiliinista <3 Kiitos!!!

Iloisin mielin =),

Niina, Basti, Femma ja Hotti