Etusivu > Omat koirani > Blogi > Helsinki Winneriä ja voittajaa 2010

Helsinki Winneriä ja voittajaa 2010

Posted by admin on December 13, 2010

Tuli Bastin kanssa piipahdettua Helsingissä ko. näyttelyissä. Jotenkin sieltä ei osaa olla pois, vaikka ilmottautumismaksut ovatkin kovat, tungosta Messarissa riittävästi, eikä menestyskään millään tavalla taattu... Oli kuitenkin mukava nähdä tuttuja ja upeita hoffeja. Aina sijoituksia ja ROPpien valintaa seuratessa silmät kostuu koirien omistajien onnellisuudesta... Herkkis mikä herkkis =)

 

Tuli Bastin kanssa piipahdettua Helsingissä ko. näyttelyissä. Jotenkin sieltä ei osaa olla pois, vaikka ilmottautumismaksut ovatkin kovat, tungosta Messarissa riittävästi, eikä menestyskään millään tavalla taattu... Oli kuitenkin mukava nähdä tuttuja ja upeita hoffeja. Aina sijoituksia ja ROPpien valintaa seuratessa silmät kostuu koirien omistajien onnellisuudesta... Herkkis mikä herkkis =)

Basti pudotti pakkasten alettua parissa viikossa kaikki karvansa, joten odotuksia ei oikein uskaltanut mielessään pyöritellä. Ihan pirtsakka poikahan tuo edelleen on ja nyt kun naapurin nartulla on juoksut, on tuota virtaa löytynyt ihan pimeilyksi asti... Basti on lenkin jälkeen hajumaailman sekoittamana yrittänyt astua sekä mua, että Femmaa. Voi raasua kun meinaa välillä pää hajota noissa touhuissa. Ja vielä kun moiset touhut tiukasti kielletään, niin johan siinä hermo menee... En muista, että aiempina vuosina olisi ollut yhtä riehakasta menoa, ehkä Femman teinikiihko on tarttunut Bastiinkin, hah!!

Mulle ei tullut näiden tapahtumien pohjalta yllätyksenä se, että Basti yritti molempina päivinä kehässä juostessa ruveta astumishommiin meikäläisen jalan kanssa. Tiukkaa otetta pannasta vaan ja lisää vauhtia, tuomari ei ehkä ehtinyt huomata, mutta toki sillon nuo Bastin etuset lähtee huitomaan vähän sinne ja tänne kun pää höyryää. Sunnuntain tuomari Matti Tuominen siitä pitikin mulle vähän puhuttelua, että kun "te pilaatte noi koiran liikkeet noilla nameilla!". Mitäpä siinä selittelemään. Basti ois pitänyt lämmitellä ja saada vähän väsymään, niin sit ei ois ehkä hakenut niin katsekontaktia ja muita pimeilyjä. Toisaalta paikallahan oli myös juoksunarttuja, joten ehkä siinä ei paljon lämmittelyt ois auttanu asiaa, kun vietti vie...

Lauantaina oltiin veteraaneissa ja koska muita veteraaneja ei ollut, niin VET ERI1 oli myös ROP VET ja erittäin mukavana lisänä myös PU4! Ranskalainen tuomari Pascal Hinque tykkäsi kovasti Bastista ja arvostelu oli erinomainen. Kävimme myös pyörähtämässä ROP veteraanien Isossa kehässä, mutta se meni ns. läpijuoksuksi, en tajunnut oikein mitä edes tapahtui kun juostiin vaan hevosenkenkä yleisön edessä ja sit oltiinkin jo ulkona. Mutta hienolta se silti tuntui ja Basti tuntui nauttivan yleisöstä, valoista ja "glamourista" ja juoksi varsin mallikkaasti esiintyen.

Sunnuntaina käyttöluokassa oli 2 urosta, Bastille KÄY ERI1, ei sijoitusta PU-kehässä. Olin todella tyytyväinen tulokseen, sillä tuomari oli jakanut uroksille aika nihkeästi ERIä, verrattuna lauantaihin. Shoppailin (liikaa) ja lähdettiin sitten hyvillä mielin lumen keskelle piehtaroimaan (Basti) ja puhdistamaan autoa (mie).

Femuli oli ollut molempina päivinä oikein kiltisti kotona, jee se ehkä viisastuu joskus! Kotiinviemisinä oli valitettavasti mulla myös kurkkukipu ja hieman lämpöä, joten ainakin tämä maanantai piti viettää kotona toipumassa.

Onnea vielä menestyneille ja rentouttavaa Joulun odotusta!

Niina, Basti ja Femma

 

Comments:

Posted by admin on
DODIII,
pikkasenko piiiitkät piuhat minulla, kun nyt vasta piipahdin tsekkaan uusia sivuja ja blogia. Hienot ovat! Kaikkea mageeta olet saanut aikaan, kun miettii mikä nuori pirppiäinen ja noviisikoiraharrastaja olit, kun ekaa kertaa tavattiin lopputalvesta 2001. Silloin mentiin katsoon Riitua ja mietittiin olisiko hoffi siulle oikea rotuvalinta. Oli se :-)
Posted by Pepe on
Onnittelut näyttelymenestyksestä.
Posted by Col on
I will miss KO immensely. Even touhgh I got CNN and BBC here in Denmark, Keith Oblermann and Rachel Maddow was my prime source for informatioadn what is going on in the USA. I fear Rachel will be the next to get booted out and MSNBC will turn into Fox light.
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.