Etusivu > Omat koirani > Blogi > Ihania pentuja, tokokisoja ja treenilöitä...

Ihania pentuja, tokokisoja ja treenilöitä...

Posted by admin on May 31, 2011

On ollut aivan ihanaa seurata Mantan ja Bastin pentujen kehittymistä sekä Jaanan lähettämien kuvien, että omien pentureissujen kautta! Oikein kivan oloisia pentuja ovat, reippaita ja tasapainoisia kavereita. Nythän pikkuiset ovat jo kohta luovutusiässä ja lähdössä omiin koteihinsa opettelemaan ja kokemaan elämän ihmeellisiä seikkailuja. Toivotan kaikkien pentujen perheille pitkää pinnaa ja mukavaa tutustelua uuden tulokkaan kanssa, ollaan yhteydessä =)! Vieläkin tekisi mieli käydä kaappaamassa yksi pentu itselleen...

Iloisia uutisia kuului myös 27.-28.5. välisenä yönä, jolloin Bastille syntyi toiset pennut, 3 urosta ja 4 narttua, merkkareita kaikki. Emänä on ruotsalainen Chefka´s Anytime Baby. Grattis och hälsningar till alla =)!

Bastin kanssa käytiin Vihdissä tokokisoissa tuomari Pirkko Bellaouilla 21.5.11. Hän oli sitä mieltä, että vauhtia pitäisi olla paljon enemmän, ja lähinnä siksi pisteet karisivat kovalla kädellä... Tuloksena kuitenkin evl kakkostulos ja 3.sija, ja ihan omalla tasollamme kyllä liikkeistä yhdessä suoriuduimme, joten olen tyytyväinen.

Treenejä on tehty sekä tokon (Basti ja Femma), että suojelun (Femma) puolella. Tokosemmoissakin on käyty Femman kanssa Jessica Ristimäellä ja Lentsulla, ihan mukavasti on mennyt. Puruissa ollaan alussa, mutta ihan hyvin on pikku-Femma maalimiehen mukaan kehittynyt muutamassa treenissä ja toiveikkaina osallistutaan kesällä parille leirille suojelua opettelemaan. Basti on tehnyt tokossa tasaista työtä edelleen, lenkkeillään myös entiseen malliin, mutta nukutaan kyllä sen jälkeen sikeästi. Sen verran ikä alkaa vähitellen näkyä, valitettavasti.

Kesä alkaa jo olla pullollaan erilaisia tapahtumia, kisoja, menoa ja meininkiä. Nähdään koiramaisissa touhuissa eri puolella Suomea =)!

T: Niina, Basti ja Femma