Etusivu > Omat koirani > Blogi > Uutta vuotta, treenien herättelyä, Turun KV...

Uutta vuotta, treenien herättelyä, Turun KV...

Posted by admin on January 26, 2011

Treenattiin kerran ennen Joulua ja kerran sen jälkeen, eikös se ole ihan sopiva tahti, heh... Nyt alkaa hommat vähitellen vilkastua ja niin näyttää käyvän myös koirille. Basti treenaa ihan intona lyhyitä pätkiä ja Femma kehittyy näköjään taukojen aikana lupaavasti. Nyt on ruudun ja tunnarin työstäminen kisakuntoon meneillään, valmistumisaikataulu on tosin vielä pimennossa. Molemmat pojat tuntuvat nauttivan tauon jälkeisestä treenaamisesta, joten kisoihin mennään sen mukaisesti, sitten kun siltä tuntuu ;) Mitään tarkkaa suunnitelmaa en tässä vaiheessa laita lukkoon, Basti kisaa jos haluaa ja Femma sitten kun osaa riittävästi.

Muutamien kaverien narttukoirien kanssa ollaan käyty riekkumassa ja kovasti tuntuvat moisesta nauttivan molemmat pojat. Basti päätti viime viikonlopun riekuilla ihan villiintyä ja veteli pitkin metsäpolkuja hajujen perässä, korvat koristeena... Femma paukkaili pitkin mettiä ryskäten ja syvässä hangessa pomppien. Ja nartut veteli Femmalta karvoja huvittavaksi parraksi suustaan roikkumaan, taisi murkku vähän välillä intoutua liikaa leikkimään...

Turun KV:ssä 22.1.2011 Femma sai EH:n ja arvostelussa sanottiin että "needs more time", se oli odotettavissakin tuolta sporttimallilta =D Femman veli Rico nappasi hienosti NUO ERI1 SA PU1 SERT CACIB VSP - onnea vielä hurjasti, oli mahtavaa olla menossa mukana onnittelujen ja halien kera!!! Basti oli VET ERI1 SA PU4 ROP-VET, ja oikein tyytyväisenä käväistiin myös BIS VET -kehässä, vaikkei jatkoon siellä päästykään. Basti tuijotteli mua koko ison kehän ajan, juoksi iloisesti ja selvästi nautti saamastaan Mamin huomiosta yksinoikeudella! Oli hauska päivä, kiva nähdä tuttuja ja uusia hoffi-immeisiä. Oma äitinikin oli suurena apuna ja mukavana seurana koko päivän ajan, hatun nosto ja kiitos siitä ;)

Nähdään tai kuullaan taas pian, ja nautitaan superlumisesta etelän talvesta!

T: Niina, Basti ja Femma