Etusivu > Omat koirani > Blogi > Näyttelyä, SM-tokoa ja BH-koe!

Näyttelyä, SM-tokoa ja BH-koe!

Posted by admin on June 13, 2011

Viikko sitten käytiin Lohjan ryhmänäyttelyssä tutulla porukalla ja mukava aurinkoinen päivä tuli taas vietettyä koiramaisissa touhuissa, kiitos kamut =)! Femma oli AVO ERI2 ja Basti VET ERI1 SA PU2 ROP-VET BIS-4 VET, aikas mageelta tuntui! Eikä siinä vielä kaikki... Femman veli Lore voitti koko potin ollen ROP ja sai SERTin, ja Femman äippä Rita oli VSP, Nuppu-sisko sai EH.

Eilen (la) tuskailtiin SM-tokoissa kuumuden keskellä, lämmöt oli hulppeasti yli 30 astetta (tokokisojen lämpötilaraja?) sekä ilmassa, että ihmisten ja koirien ytimissä... Mutta yritettiin kovasti ja Basti teki EVL:ssä kaiken mitä pyydettiin, mutta hitaasti ja osan toisella käskyllä. Ei ollut poika oma itsensä ollenkaan, mutta rutiinilla mentiin jotenkuten läpi. Tuomarit ei tykänneet, ylläri... Joten nollasivat pari liikettä hitaudesta yms. ja muista antoivat lähinnä viitosta, aika järkkyä... Olin päättänyt, että jos Basti näyttää mitään merkkejä ettei kykene suorittamaan, niin keskeytän, mutta hengitys kulki hyvin ja kehien jälkeen leikki ja söi mielellään. Helle vain vei mehut, juu nou ;-)  Femma hengaili hengessä mukana, molemmilla oli päällä Hurtan cooling coatit, joista oli mielestäni huima apu! Onnea kaikille hoffisteille urheista suorituksista!

Tänään (su) sitten jännitys ja vessakäynnit jatkuivat... Mentiin Femman kans BH-kokeeseen Veikkolaan ja huh hellettä piti edelleen. Suoritus meni kohtalaisesti, vapaana seuraamisessa aivasti 4x ja siinä hyvä keskittyminen valitettavasti herpaantui, mutta saatiin kuitenkin kaavio loppuun. Istumisessa hidastin vauhtia varmuuden vuoksi että varmasti onnistuu, ja luoksetulossa tarvis toisen käskyn sivulletuloon, muutoin aika ok. Arvostelun aikana Femma oksensi =( Taisi kuitenkin kuumuus tehdä pientä lämppärin alkua tai jotain auringonpistosta, silti poitsu teki viimiseen asti hienosti, sisukas kaveri. Kaupunkiosuus moitteeton. Ja tuloksena siis BH Femma, jee =)!

Oma olo tän vkonlopun jälkeen on aika väsähtänyt, päänsärkyä yrittänyt pukata useaan otteeseen ja aika vetämätön olo. La meni 12h kisapaikalla ja su selvittiin 4 tunnilla. Ihana oli käydä molempina päivinä polskuttelemassa järvessä, pojat nautti ja haki "hukkuvia" kamuja vedestä =) Kiitos vielä tosi hauskalle hoffiporukalle lauantaista, sekä hyvin järkätystä kokeesta ja loistavasta Tosca-hoffi -kisaparista BH-kokeessa!

Nyt vähän lepoa ja sit treenit jatkuu kohti Tervistä!

Niina, Basti ja Femma