Etusivu > Omat koirani > Blogi > Omien sivujen ja blogin uudistusta

Omien sivujen ja blogin uudistusta

Posted by admin on February 23, 2011

Yes, vihdoin omat sivut ovat valmiit ja jotenkin kutenkin osaan niitä myös päivittää. Suurkiitos Pertti Vihosen, jonka ansiosta sivujen ulkonäkö ja rautalangasta vääntäen niiden käytön ohjeistus ovat tässä pisteessä, kiitos!

Käytiin tuossa Tapio Eerolan arvioitavina Lohjan ryhmänäyttelyssä ja treenailtukin on, vauhdikasta menoa ja puuhaa riittänyt siis viime viikkoina.

Eerola antoi Femmalle NUO H ja Bastille VET EH, molemmilla oli etuosan liikkeissä huomautettavaa ja Femulin pääkopassa on kuulema jotain vinksallaan. Aika koville otti kommentit, kun viime aikoina ovat näyttelyt menneet molempien osalta niin hyvin, mutta kai se on välillä palautettava immeinen maanpinnalle ;-)

Femman Rico-veljen luona Salossa käytiin hallitreeneissä viime viikonloppuna ja mukavaa piisasi sekä tokon että agilityn merkeissä Ricolla, Femmalla ja Bastilla. Ehkä myö vaihdetaankin vähäksi aikaa keväämmällä tuohon agilityyn, kun on niin hauskan oloista touhua! Oikeastaan myös pelastushaku, jälki, viesti, vesipelastus ja suojelukin kiinnostaisi... =D Joten kahtotaan ny mihin kaikkeen täs vielä uskaltautuu mukaan.

Ihania aurinkoisia pakkaspäiviä sattuu tänä vuonna hiihtolomaviikolle! Vaikkei lomaa itelläni olekaan, niin nautitaan silti kovasti valoisammista päivistä ja ajatuksetkin alkaa kulkea selkeämmin... Mm. kisasuunnitelmia, kesälomareissuja ja kaikkea kummallista rupeaa päässä pyörimään...

Päivittelen vielä muutamia kuvia tuonne poikien sivuille. Ainiin, kommentointi on nyt helppoa tähän blogiin, iloisiin kuulumisiin =)

Niina, Bastiliini ja Femuli