Etusivu > Omat koirani > Blogi > Tanskan reissu ja muita kuulumisia

Tanskan reissu ja muita kuulumisia

Posted by admin on November 12, 2012

Pitkästä aikaa päivityksiä tännekin, onhan tuossa vuosi kohta vierähtänyt edellisestä, aijai... ;)

Hotti siirtyi pennuista junioriksi ja korkkasi tokouran hovawarttien mestaruustokossa Tervakoskella heinäkuussa, maahan meno jäi seisomiseksi, joten siitä 2-tulos, muutoin kohtalaisen hyvä suoritus aika nopeasti kokoon kerättyinä osa-alueina. Hassu, ihana otus kun tekee parhaansa, vaikka osaamisen taso oli vielä aika pientä tuossa kokeessa. Syksymmällä käytiin toinen ALO-koe ja siitä mukava ykköstulos ja kunniapalkinto, toinen palkintopallisija, liikuttava hetki kun oman koiran pentu pärjää <3

Femman kanssa on kisattu vähän pitkin vuotta tuossa VOI-luokassa, ajoittain toivottamalta tuntuneet ainaiset yritykset ykköstuloksesta alkoivat muuttua mielekkäiksi ja suorastaan toiveita herättäviksi kun tajusin itse mistä homma kiikasti. Muutin itseni positiiviseksi ja klikkeiröin liikkeitä pelkällä positiivisella vahvistamisella sillä seurauksella, että Femma katsoi mua kokeessa ihmeissään, että mikä tuota naista oikein vaivaa, heh! Kyllä, korjasin kokeessa epäonnistuneet liikkeet ja jatkoin iloisesti eteenpäin, sen jälkeen oltiinkin seuraavassa kokeessa jo lähellä täydellistä suoritusta, minä mokasin yhden liikkeen ja Femma seisoi istumisen, muutoin olisi helppo ykköstulos ollut taskussa. Mutta voitto tuli kotiin siitä kokeesta 2-tuloksella kuitenkin, joten hyvällä mielellä jatketaan taas kun saadaan koevire uudestaan kohdilleen.

Basti kävi kannatuksen vuoksi vihoviimeisessä EVL-kokeessaan edellä mainitussa hoffien tokomestaruuskokeessa, jossa muodostin joukkueen omien poikieni kanssa. Tuloslistalla jäimme hilkusti joukkueiden palkintopallilta neljänneksi, mutta kyllä järjettömän tyytyväinen olin 1v, 3v. ja 10,5v. TOKOpoikieni yhteissuoritukseen!

Paljon ollaan kierretty näyttelyitä, Basti on pärjännyt oikein hyvin, Femma keräsi 3 sertiä täyteen ja Hotti kunnostautui juuri viikko sitten olleella Tanskan turneella, jossa käytiin Femman kasvattajan Tupun kanssa (yhteensä 5 hoffia =D). Tässä tulokset:

Tanskan voittajanäyttely:

Hotti (Chefka´s He´s So Fine) JUN ERI1 SA PU2 VARA-SERT DKJV-12
Femma (Hofmarien Gimme Five) AVO ERI2
Basti (Huvimetsän Bastian) VET ERI1 SA PU3 ROP-VET DKVV-12

Pohjoismaiden voittajanäyttely:

Hotti JUN EH1
Femma AVO ERI2
Basti VET ERI1 SA (PU5) VSP-VET PMVV-12

Myös Tupun tytöt pärjäsivät erinomaisesti keräten yhteensä 3 titteliä vkonlopun aikana!

Tänään Isänpäivänä sai Basti-pappa-iskä nauttia pitkästä lenkistä ihan mamin kanssa kahdestaan ja voi sitä riemua, hepulointia, varvikoissa piehtarointia, hanskan kantamista, flexin retuuttamista, kyllä on reipas kohta 11v. pappa, ihana <3

Mukavaa loppuvuotta, nähdään =)

Niina, Basti, Femma ja Hotti