Etusivu > Omat koirani > Blogi > Tokotreenejä, Ruotsin reissu ja C.I.B. =)

Tokotreenejä, Ruotsin reissu ja C.I.B. =)

Posted by admin on July 24, 2011

Hurjasti on tullu treenattua poikien kanssa Tervistä varten viime aikoina. Basti on hionut tuttuja liikkeitä ja pitänyt hauskaa, Femma on joutunut vähän enemmän opiskelemaan klaaratakseen voi-luokan. Pientä teinikiemurointia on ollut myös matkassa, jouduttiin tekemään vähän muutoksia palkkaukseen ja nyt kakara toimii oikein mukavasti ja iloisesti. Monet naurut on kyllä saatu treenikamujen kanssa Femman ideoista, mutta sitkeesti poitsu yrittää ja tekee niin hyvin kuin vaan osaa.

Käytiin viime ke-pe Bastin kasvattajan Pirjon kanssa Ruotsissa katsomassa Bastin pentuja Chefka´s kennelissä. Basti ja Femma olivat mukana ihmettelemässä touhuja ja antoivat omat mielipiteensä kustakin pennusta. Kovan pohdinnan jälkeen rohkelikko urospentu lähti mukaamme Suomeen. Laivalla pojat nukku samassa hytissä sulassa sovussa, samalla kun me Pirjon kanssa nautimme illan ja aamun buffeteista, nam =). Tarpeet tuli hienosti kannella olleeseen hiekkalaatikkoon koko laumalta, ja muutenkin meno oli reipasta kaikenlaisten ihmisten silitellessä kakaraa, häntä heilui ylhäällä koko ajan. Nimeksi tuli Hotti, oikea nimi on Chefka´s He´s So Fine. Ja emä on siis Chefka´s Anytime Baby, eli Spraka, joka on FI & SE TVA ja FI & SE MVA. Kiitos Pirjo mukavasta matkaseurasta, tack så mycket Lotta och Maria!

Eilen käytiin Bastin kanssa Helsinki KV:ssa Tuomarinkylän vinttikoiraradalla Soile Bisterin tuomaroitavina. Hän tykkäsi Bastista kovin paljon, oli mukava kuunnella hänen arviotaan, jota hän kertoi harjoitusarvostelijalle. Tuloksena KÄY ERI1 SA PU1 ROP CACIB ja siten myös C.I.B. =D! Isossa kehässä ei menestystä, vaikka tuomari ihmettelikin ääneen 9,5-vuotiaan hyvää kuntoa. Hurjan kuuma päivä aiheutti sen, ettei oikein itsekään tajunnut lopputulosta, mutta kotiin ostettu C.I.B. -ruusuke on kyllä nostattanut tänään hymyn huulille useamman kerran. Nyt ei ole enää mitään suurempia tavoitteita Bastin kanssa, leppoisat eläkepäivät odottavat ja pappa saa nauttia elämästä ilman mun aiheuttamia paineita =)

Nähdään Terviksellä!

T: Niina, Basti, Femma ja Hotti